Familie De Wever – Woonhuis in Panningen

De opdracht

Deze familie wilde een betere indeling van hun woonhuis en had de wens om het huis verder uit te bouwen. Ze vroegen ByFlo om hierin mee te denken, waarbij een goede indeling, een passend lichtplan en logische keuzes gemaakt moesten worden.

De oplossing

Voor dit woonhuis uit de eind jaren 70, maakte ByFlo een interieurontwerp. De volledige benedenverdieping is onder een vergrootglas gelegd. Een aanbouw met pui over de hele breedte werd gerealiseerd. Posities van deuren, ruimte van toilet en garderobe, functie van het portaal met bijbehorend maatwerk meubel zijn vormgegeven. Advies over raamdecoratie, wandafwerking, maatwerk, verlichting en meubels zijn opgenomen in het plan.

De garderobe is in een maatwerk kast in de bijkeuken weggewerkt, aangezien iedereen altijd via de bijkeuken binnenkomt. Een kleine aanpassing die de routing in het huis enorm ten goede is gekomen. De ruimte is ruimtelijk ingericht, met warme en natuurlijke tinten. Het gevoel van de tuin loopt heel prettig door in de woning. Aan de keuken grenst een intiem deel, waar de haard geplaatst is en lekker geluierd kan worden.

Nieuwsgierig naar wat ByFlo voor jou kan betekenen?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van doordachte keuzes? Zie je door alle mogelijkheden niet meer wat het beste bij jou past? Wil je iets anders dan wat je buren hebben gedaan? Neem contact op.