Familie Gijsberts – Tuinkamer Beek en Donk

De opdracht

De tuinkamer moet betrokken worden bij de woning. De nu slecht geïsoleerde ruimte grenst prachtig aan de tuin, maar is koud en onaantrekkelijk om in te verblijven.

De oplossing

Het dak werd vernieuwd en voorzien van een lichtstraat over de hele breedte. Dit geeft de tuinkamer nog meer het gevoel dat buiten bij binnen betrokken wordt en daarbij houdt dit dak de ruimte wel behaaglijk. Daarnaast werd een haard geplaatst om de ruimte snel te kunnen verwarmen.

We hebben gekozen voor een ronde zit waarin iedereen gelijkwaardig is. De meubels van FEST lenen zich hier uitstekend voor. Daarnaast is de vloer vernieuwd. Deze loopt nu mooi door vanuit de aangrenzende vertrekken. De wanden zijn geschilderd en deels bekleed met een hotel chique ogend behang. De ronde lamp van Petite Friture en het rond carpet versterken het ronde gevoel in de vierkante ruimte. Aangevuld met een soundsysteem en beplanting is de ruimte nu een heerlijke plek om te ontspannen en om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Nieuwsgierig naar wat ByFlo voor jou kan betekenen?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van doordachte keuzes? Een professional die je helpt om jouw stijl te vertalen naar een droom-ontwerp? Wil je iets anders dan wat je buren hebben gedaan? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.