VERRASSEND PRAKTISCH

Of het nu een werkomgevingen of een woonhuis betreft, wij gaan op vergelijkbare wijze te werk. Wil je alleen een ontwerp of een totaalpakket inclusief realisatie? Een advies op hoofdlijnen of tot in detail uitgewerkt? Alles kan.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Om je zoveel mogelijk zicht te geven op onze werkwijze, doorlopen we altijd dezelfde vier overzichtelijke stappen: DREAM, IMAGINE, DESIGN, CREATE. Dat zorgt voor structuur en dat zorgt voor duidelijkheid. Voor beide partijen.

DREAM – Concept ontwerp

Deze fase, ook wel de conceptfase, start met een uitvoerige analyse van uw wensen. We analyseren de droom. En zoals dat gaat met dromen, hoeven die niet heel concreet te zijn. Jij pakt de vrijheid om hardop te denken, beelden op te roepen, wensen uit te spreken over vormen, kleuren en materialen. Ik breng daarin een rode draad aan en ontwikkel een ‘look and feel’ plus een passende indeling voor de ruimte(s).

IMAGINE – Voorlopig interieurontwerp

Is fase 1 akkoord? Dan maken we de stap naar de volgende fase: het voorlopige ontwerp. Zie het als een visuele representatie van het beoogde resultaat waarmee we samen de basis leggen voor verdere ontwikkeling. Het omvat de belangrijkste kenmerken en afmetingen van het ontwerp, waardoor het mogelijk wordt zaken als haalbaarheid en functionaliteit te beoordelen. Kleuren en materialen worden zorgvuldig geselecteerd om de gewenste sfeer en boodschap over te brengen.

DESIGN – Definitief ontwerp

Het voorlopige ontwerp is de basis voor verdere verfijning: waar zien we mogelijkheden om specifieke details aan te brengen en het ontwerp nog meer eigen gezicht te geven? Is dat gelukt dan volgt de slag naar technische en maatwerktekeningen, een verlichtings- en elektraplannen en het betrekken van partijen die de feitelijke realisatie op zich nemen. Een ander standaardonderdeel is de check op haalbaarheid en budgetten. Als alle details, werktekeningen en budgetten bepaald zijn, wordt het ontwerp definitief vastgesteld.

CREATE – Realisatie

We gaan aan de slag! De eerste uitvoerders starten met het realiseren van de gemaakte plannen. ByFlo voert regie en stelt bij daar waar nodig. Lopen we in het werk tegen een uitdaging aan, dan weet u zeker dat ByFlo direct betrokken is en ter plekke meedenkt over passende oplossingen die recht doen aan het ontwerp en daarmee aan uw droom. En die droom, die komt op die manier steeds dichter bij verwezenlijking!

Samenwerken met ByFlo betekent samenwerken met een betrokken, energieke en oplossingsgerichte interieurontwerper die bekend staat om lef en creativiteit.

Vrijblijvend kennismaken?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van doordachte keuzes? Een professional die je helpt om jouw stijl te vertalen naar een droom-ontwerp? Wil je iets anders dan wat je buren hebben gedaan? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.