Een interieur waarover is nagedacht. Praktisch, sfeervol en doordacht.

Wanneer we aan de slag gaan met woningrenovatie of woningmodernisering kijken we in eerste instantie goed naar de woning zelf: welke mogelijkheden biedt die? We houden rekening met de constructie om tot logische indelingen te komen. Zo ontstaat een ontwerp dat past bij de leefsituatie van de bewoner en bij de mogelijkheden en de beperkingen van het gebouw.

We beginnen het ontwerpproces met een uitvoerige behoefteanalyse. Jij staat centraal. Wat zijn jouw wensen, behoeften en eisen. Door ons zo goed mogelijk in je situatie te verplaatsen, kunnen we een ontwerp realiseren dat daarop naadloos aansluit.

Uiteraard houden we daarbij rekening met praktische zaken als loop- en zichtlijnen, om zo een juiste indeling te creëren. En we maken graag duurzame keuzes en gaan voor kwalitatieve materialen en producten met een langere levensduur.

De uitstraling van de inrichting is minstens zo belangrijk. Je moet je thuis voelen en jezelf herkennen in de uitstraling en de sfeer van uw woning. De juiste toepassing van kleur- en materiaal speelt daarbij een grote rol. Strak en minimalistisch? Warm en gezellig? Of een combinatie van stijlen? Wij zorgen ervoor. Zolang het maar aansluit bij wat jij wilt en wie jij bent.

Onze werkwijze is transparant en kenmerkt zich door vier overzichtelijke fasen om van wensenlijst naar realisatie te komen.

Van wensen naar ontwerp. Van ontwerp naar droomhuis!

Nieuwsgierig naar wat ByFlo voor jou kan betekenen?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van doordachte keuzes? Een professional die je helpt om jouw stijl te vertalen naar een droom-ontwerp? Wil je iets anders dan wat je buren hebben gedaan? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.