ONTWERPEN EN REALISEREN VAN ONDERSCHEIDENDE INTERIEURS IS WAT WIJ HET LIEFSTE DOEN!

Florien is het hart van ByFlo. Ik ben dol op interieurontwerp en word ontzettend blij van opdrachtgevers die stralen na oplevering en realisatie van een ontwerp. Ik spreek op mijn website in meervoud omdat ik me standaard omring met een team van specialisten dat helpt bij het verwezenlijken van jouw interieurdromen.

Ons hart gaat sneller kloppen van allerlei soorten interieurvraagstukken. Of je nu je kantoor of een projectruimte wilt inrichten, je woning wilt renoveren of moderniseren, wij hebben de creativiteit, expertise en ervaring om interieurideeën tot leven te brengen.

We begrijpen dat jouw interieur een weerspiegeling moet zijn van de bedrijfscultuur of je persoonlijkheid. Daarom streven we ernaar om een unieke en uitnodigende ruimte te creëren die perfect past bij jouw bedrijf of jezelf.

We luisteren naar je wensen en vertalen deze naar een concreet ontwerp dat zowel esthetisch als functioneel is. We houden rekening met indeling, akoestiek, verlichting, beplanting, materialen en kleuren om een ruimte te creëren die  iet alleen mooi maar ook comfortabel is. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan alle verwachtingen voldoet.

Over Florien

Met een oplossingsgerichte aanpak weet ik altijd verrassende en functionele ontwerpen te creëren. Conceptueel en inhoudelijk ben ik sterk. Ik hou ervan om out-of-the-box te denken en durf risico’s te nemen met kleurrijke en gedurfde interieurkeuzes. Duurzaamheid en vitaliteit staan hoog in het vaandel. Daarnaast leef ik me in, in de droom van mijn opdrachtgever.

Hoewel ik als zelfstandige werk, geniet ik ook van het samenwerken in teamverband. Ik geloof dat een goede samenwerking met andere professionals kan leiden tot het beste resultaat. Samen kom je verder.

 “Florien is een energieke en gedreven interieurontwerper die bekend staat om haar lef en creativiteit. Door te luisteren naar de wensen van haar opdrachtgevers, kan ze een interieurontwerp neerzetten dat volledig aansluit bij de wensen van de opdrachtgever”. 

Vrijblijvend kennismaken?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van doordachte keuzes? Een professional die je helpt om jouw stijl te vertalen naar een droom-ontwerp? Wil je iets anders dan wat je buren hebben gedaan? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.