ByFlo tovert werkomgevingen om tot ware droom (werk)plekken.

Een goede werkomgeving is om verschillende redenen essentieel voor medewerkers. Ze brengen er veel tijd door, op weekbasis bijna evenveel als thuis. En er moet gewerkt, geproduceerd en geleverd worden. Daarom houdt ByFlo bij het maken van haar ontwerpen rekening met functionaliteit, comfort én esthetiek. Altijd die drie, hand in hand.

Een aantal thema’s staat daarbij centraal. Zo houden we bij het maken van een passend ontwerp rekening met de verschillende functionaliteiten van de ruimtes. Denk hierbij aan ontmoeten, gefocust werken, overleggen of ontspannen.

Een ander belangrijk thema dat een grote rol speelt in het ontwerpproces is duurzaamheid. We passen mooie kwalitatieve materialen en producten toe die een langere levensduur kennen. Daarnaast kijken we altijd of er mogelijkheden zijn om materialen en producten te hergebruiken.

De uitstraling van een inrichting is een volgend speerpunt. Iedereen die er werkt, moet zich er thuis voelen en jij als opdrachtgever moet je kunnen identificeren met de uitstraling en de sfeer.

Daarnaast denkt ByFlo graag mee over vitaliteit. Denk hierbij onder andere aan ergonomische bureaustoelen of zadelkrukken en een variëteit verschillende plekken om te werken, passend bij de werkzaamheden.

Of het nu gaat om een informele lounge, een creatieve brainstormruimte of een formele vergaderruimte, wij zorgen ervoor dat alle thema’s naadloos aansluiten op uw wensen en eisen.

Onze werkwijze is transparant en kenmerkt zich door vier overzichtelijke fasen om van wensenlijst naar realisatie te komen.

Van wensen naar ontwerp. Van ontwerp naar droom werkplek!

Nieuwsgierig naar wat ByFlo voor jouw organisatie kan betekenen?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van doordachte keuzes? Een professional die je helpt om jouw stijl te vertalen naar een droom-ontwerp? Wil je iets anders dan wat je buren hebben gedaan? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.