Intrinsic ID – kantoor op HTC in Eindhoven

De opdracht

Een verhuizing is noodzakelijk voor dit snel groeiende bedrijf op de High Tech Campus in Eindhoven. Op zoek naar een vrouwelijke touch tussen al de technische mannen werkzaam voor dit bedrijf. Daarnaast is een goede akoestiek een must.

De oplossing

Een fantastische locatie op de High Tech campus met een prachtig uitzicht over het water. Daar hebben we op ingespeeld door in basis groene tinten te gebruiken. Al snel hebben we de indeling bepaald en blijkt de keuze voor akoestische tussenschotten een must te zijn in de inrichting. Ook zijn akoestische fotoprints van natuurlijke omgevingen toegevoegd. Hiermee wordt het gevoel van buiten nog extra naar binnen gebracht.

De vloer is speels gelegd, door verschillende tegels te gebruiken en deze door elkaar te plaatsen op de gebieden die fungeren als looppaden. Voor de vrouwelijk touch is gekozen oud roze tinten toe te voegen aan het pallet. Een mooi geheel als resultaat!

Nieuwsgierig naar wat ByFlo voor jou kan betekenen?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van doordachte keuzes? Een professional die je helpt om jouw stijl te vertalen naar een droom-ontwerp? Wil je iets anders dan wat je buren hebben gedaan? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.