2WCF ICT Dienstverleners – kantoor in Panningen

De opdracht

2WCF verhuisde van een klein achteraf gelegen kantoor naar een oude showroom van badkamers. Zij wensten hulp bij het indelen van de ruimte en het neerzetten van de sfeer. ByFlo is als onderdeel van het projectteam van Martin Cuypers – All-in concepten betrokken bij het komen tot een interieurontwerp voor het nieuwe kantoor.

De oplossing

In samenwerking met Martin Cuypers – All-in concepten bedachten we een indeling voor de grote ruimte die 2WCF ging betrekken. Hierin werden de functionaliteiten en zones bepaald. Onderscheid werd gemaakt door per ruimte een andere sfeer neer te zetten, op een manier dat het totaal wel als één geheel beschouwd wordt.

De werkplekken ademen rust, kregen een serene blauwe kleurtint die staat voor focus en balans. De verschillende ruimten werden transparant gehouden met glazen wanden. Verbinding tussen de ruimten werd gevonden in de doorloop van de afwijkende kleur vloer als een zebrapad toegepast.

Het ontvangst en ontmoetplein ademt een natuurlijke sfeer, namelijk met groen en natuurlijke toepassingen. Een print van een bos, houten lamellen wanden die de boomstammen repeteren, groene vloer, moswand en meubels van Vepa in dezelfde groene tinten gehouden voor eenheid en rust. Hier is gekozen voor een zwart plafonds wat iets mysterieus biedt. De afgiftebalie kenmerkt zich met een speelse vloer van Studio Moods en de dwarse houten lamellen waar je vanuit de entree naartoe getrokken wordt.

De ruimte waar geluncht en geborreld kan worden heeft als basis geel en zwart gekregen, waardoor creativiteit geprikkeld wordt. De houten vloer en gele wandafwerking steken af in contrast met de ruimten waar gewerkt wordt. Mooie meubels van Vepa en Huislijn kantoorinrichting in zwart die afsteken tegen het geel.

Projectinrichter

Martin Cuypers

Verlichting

OOK Licht

Stoffering

Vlakwerk

Schilderwerk

KV Schilderwerken

Merken

Vepa, Huislijn kantoorinrichting, BeMax,

Nieuwsgierig naar wat ByFlo voor jou kan betekenen?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van doordachte keuzes? Een professional die je helpt om jouw stijl te vertalen naar een droom-ontwerp? Wil je iets anders dan wat je buren hebben gedaan? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.