Familie Römers – Woonhuis in Sterksel

De opdracht

We mochten voor dit woonhuis aan de slag om de indeling en beleving te vernieuwen. We gaven advies over de routing, de te moderniseren onderdelen en sfeer in de vorm van kleur en materiaalgebruik.

De oplossing

Als eerste hebben we geanalyseerd hoe het woonhuis gebruikt wordt. De leefruimte bestaande uit 3 zones, hebben elk een duidelijke functie gekregen.

De eetkamer werd verplaatst en de inbouwkast is nu toegankelijk vanuit de hal. Dit biedt veel meer mogelijkheden voor de inrichting. De centraal gelegen haard in het centrum van de ruimte werd door een maatwerk tv meubel verbonden aan de achtergevel. Zo ontstond een scheiding tussen de TV ruimte en de zitkamer.

Naast de indeling zijn ook de kleuren van de woning aangepast. Lichte tinten zijn toegepast met als contrastkleur een vergrijsde blauw.

Het woonhuis is voorzien van stukwerk, de vloer is opgeschuurd en mat afgewerkt, een maatwerk scheidingsmeubel is geplaatst, de raambekleding is vernieuwd, de meubels zijn vernieuwd.

Kortom, een totale metamorfose met prachtig resultaat!

Nieuwsgierig naar wat ByFlo voor jou kan betekenen?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van doordachte keuzes? Een professional die je helpt om jouw stijl te vertalen naar een droom-ontwerp? Wil je iets anders dan wat je buren hebben gedaan? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.