Ontwerp – boardroom in Eindhoven

De opdracht

Ontwerp een multifunctionele boardroom die tevens kan voldoen als ruimte om te borrelen en waar video-opnames gedaan kunnen worden.

De oplossing

Voor deze boardroom is gekozen voor zwaardere materialen zoals notenhout en comfortabele krukken, rijke stoffen en wandafwerkingen.

In het midden van de ruimte staat een ronde maatwerk vergaderbar met uitsparing in het midden. Dit zorgt ervoor dat ook op een vrijdagmiddag de bar gezellig gebruikt kan worden voor een borreltje. Tevens kan tijdens een presentatie eenvoudig toenadering gezocht worden naar de toehoorders.

Een vaste kastenwand met een afgerond dieper liggend gedeelte waar een beeldscherm geplaatst werd. In beide zijkanten van de kastenwand zijn kastruimte en een pantry verborgen. De deurtjes hiervan schuiven weg naast de te openen ruimten, zodat de deurtjes niet in de weg zitten wanneer de kastruimte of pantry geopend is. Trots op dit ontwerp!

Nieuwsgierig naar wat ByFlo voor jou kan betekenen?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van doordachte keuzes? Een professional die je helpt om jouw stijl te vertalen naar een droom-ontwerp? Wil je iets anders dan wat je buren hebben gedaan? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.