Familie Van Osch – Woonhuis in Veldhoven

De opdracht

Maak een ontwerp voor de volledige woning, waarin de schuur wordt betrokken bij het woonhuis en er voldoende plekken zijn om je terug te kunnen trekken.

De oplossing

Voor dit mooie vrijstaande woonhuis in Veldhoven gingen we eerst aan de slag om alle functionaliteiten te onderzoeken. Ook kwam de routing van het gezin onder de aandacht. Al snel werd duidelijk waar deze te renoveren woning aan moest voldoen.

Zo hebben we de schuur omgetoverd tot een master suite met aangrenzende badkamer en een aparte ruimte waar gewerkt kan worden. De master bedroom biedt een prachtig uitzicht over de landerijen, een waar genot om zo wakker te kunnen worden.

In het bestaande woonhuis zijn een maatwerk keuken voorgesteld en is de woonkamer af te scheiden van de eetkamer door middel van dubbele stalen deuren. De eetkamer kan tevens gebruikt worden om in een luie stoel te relaxen.

De woonkamer krijgt een nieuwe haard en een maatwerk erker zit. Zo kun je daar prettig verblijven wanneer je alleen thuis bent, maar zijn er genoeg zitmogelijkheden ook als je bezoek hebt.

Materialen zijn rustig en natuurlijk gehouden. Een goede basis voor dit drukke samengestelde gezin.

Nieuwsgierig naar wat ByFlo voor jou kan betekenen?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van doordachte keuzes? Een professional die je helpt om jouw stijl te vertalen naar een droom-ontwerp? Wil je iets anders dan wat je buren hebben gedaan? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.